Jullie enthousiaste reacties en mooie woorden gaven ons de energie om Fenix x Barool te realiseren. Wat een zomer, wat een beleving!
Fenix x Barool is nu ‘gesloten’, maar het café blijft natuurlijk gewoon open. En we kunnen alvast verklappen: in 2025 steken we opnieuw het vuur aan voor een vernieuwde editie van ons pop-up restaurant. Mis het niet!
Tot snel
Nick & Greg
Uit de as van zijn succesvolle jaren bij Zouterover verrijst Nick Van Hoof met een nieuw avontuur: Fenix Open Fire. Als winnaar van Grillmasters werkte Nick zeven jaar lang met hart en ziel aan het perfecte samenspel van vuur en eten.
Na een culinaire samenwerking met Plein Publiek Antwerpen stampte hij samen met zijn voormalige compagnon een open fire experience center uit de grond in de Noorderkempen. Nu is het tijd voor een nieuwe culinaire beleving.
Bij Fenix keert Nick terug naar de essentie van koken – “back to basics, less is more” – waar pure ingrediënten, vuur en handgemaakte keramiek de hoofdrol spelen.
Hier draait alles om beleving, delen en samenwerken, gerechten om samen van te genieten. Lokaal en puur, van vlam tot vork.
Optie 1:
Optie 2:
Optie 3:
Beschikbare dagen. Beperkte plaatsen. Opgelet vol is vol.
Op vrijdag en zaterdag ben je welkom vanaf 18u, op zondag ben je welkom vanaf 17u. Om een vlot verloop te garanderen, vragen we om ten laatste om 19u aanwezig te zijn.
Kindermenu:
Maiskip
Biologische appelmoes
Gepofte aardappeltjes
14 euro
Dit geef je door bij de opmerkingen.