Gratis toegang, zonder reservatie.*

Kom op tijd, want vol = vol.

*Voor sommige activiteiten is een reservatie vereist. Je vindt een knop om in te schrijven hieronder bij de activiteit.

25_phonograph

De zomer van 2022

De planning van Het Zomerterras 2022 is klaar! We starten al tijdens het eerste weekend van juli. Dit jaar gaan we voor verschillende zomerse activiteiten. Zo is er bijna elk weekend het één en ander te beleven bij Barool.

Hou zeker onze socials in de gaten om binnenkort meer te ontdekken.

Openingsuren

Maandag - gesloten
Dinsdag tot vrijdag - vanaf 13u
Zaterdag en zondag - vanaf 10u

Openingsuren cocktailbar

Vrijdag - vanaf 19u00
Zaterdag - vanaf 19u00
Zondag - op aanvraag en bij zomers weer.
Dinsdag tot donderdag - enkel op aanvraag

Wil je zeker zijn dat de cocktailbar open is op zondag voor jouw gezelschap? Stuur een sms naar 04 84 14 81 12 om een tafel te reserveren en we doen de cocktailbar open!

25_phonograph

CopyPaste - zaterdag 03 juli 2021 - 21u

CopyPaste is een jonge dynamische groep die Nederlandstalige/Engelstalige pop covers brengt. Na de verschijning in het TV programma ‘the Band’, besloten ze hun muzikaal talent te delen op podia doorheen gans Vlaanderen.

25_phonograph

Wim en zijn Gitaar - zaterdag 10 juli 2021 - 20u

Wim en zijn gitaar neemt jullie mee op tocht doorheen de 20ste eeuw. De belangrijkste gebeurtenissen uit de jaren 19?? worden opgevrolijkt met toepasselijke deuntjes.

25_phonograph

Bed & Breakfast - zaterdag 17 juli 2021 - 21u

--- ! VOLZET ! ---

Bed & Breakfast is een akoestische rockband uit Herentals en Olen. Ze zoeken al 14 jaar de planken van een podium op. Zorg ervoor dat deze planken zijn vastgetimmerd, want ze spelen zowel Engelstalige als Nederlandstalige nummers die iedereen kent en meezingt!


Ze traden al op in heel België, maar ook Duitsland, Frankrijk en Nederland hebben ze al laten proeven van hun muziek.
Dat ze humor hebben blijkt wel uit hun decor, of hun vrouwen hier blij mee zijn dat weten we niet. Wat we wel weten is dat ze “gewoon” hun huiskamer bij hebben…

25_phonograph

Yvan Verelli - zaterdag 07 augustus 2021 - 21u

! VOLZET !

Reeds in zijn vroege jeugd zong Yvan Verelli af en toe op familiefeestjes, later ging hij ook echt optreden op diverse evenementen en locaties. Tijdens Eurosong 2002 op VRT was Yvan te zien met de groep Mistery. Na het einde van die groep en een ervaring rijker te zijn, zette Yvan zijn avontuur solo verder, nu brengt hij zowel zijn eigen Nederlandstalige ambiance-nummers als Nederlands- als Engelstalige covers

25_phonograph

De Nachtwacht - zaterdag 14 augustus 2021 - 20u

“De Nachtwacht” is een bende prettig gestoorde vrienden uit Herentals die reeds sinds 2003 hun muzikale talenten bundelen en al tientallen evenementen, trouwmissen, recepties en zelfs ook toneelproducties hebben opgevrolijkt met hun aanstekelijke akoestische versies van covers uit de jaren 70 tot nu.
Een grote troef van “De Nachtwacht” is, naast een aanstekelijk speelse uitstraling, de natuurlijke blend van de stemmen van de twee leadzangers. Kortom, een top avond is verzekerd!

Op zoek naar een uitdaging?

Wij zoeken extra medewerkers:

  • Vast contract
  • Flex
  • Student

 

Neem contact op voor meer informatie 04 84 14 81 12 of aan de bar.