Gratis toegang, zonder reservatie.*

Kom op tijd, want vol = vol.

*Voor sommige activiteiten is een reservatie vereist. Je vindt een knop om in te schrijven hieronder bij de activiteit.

Afgelopen evenementen - Het zomerterras 2022

Springfestijn

Zaterdag 02 & zondag 03 juli - Gratis
Het Schietende Vliegtuig heeft twee geïntegreerde luchtkanonnen en diverse targets waarop geschoten kan worden met balletjes om te trainen tot je een échte gevechtspiloot geworden bent. Oh nee, een noodlanding? Geen probleem, glij van de glijbaan naar beneden en kom veilig op de grond!
Gratis

Cocktailnight

Zaterdag 09 juli - 19u - Gratis, je betaalt enkel de cocktail.
Maak je klaar voor een zomerse cocktailnight vergezeld van zwoele beats en cocktailinitiaties. Iedereen is welkom, ook zonder workshop. Gewoon om te genieten.

We geven enkele van onze geheimen prijs. Wil jij ook zo'n heerlijke cocktails leren maken en je vrienden imponeren? Schrijf je dan snel in voor één van onze workshops. Je betaalt enkel de prijs van de gebruikte dranken. Na de workshop maak je je eigen cocktail. Dus je krijgt een cocktail + proevertjes.
Kubbtornooi
Zondag 10 juli - 14u
Wie wordt de Kub-koning? Daag je vrienden, familie en ouders uit! Doe mee met het Kub-tornooi en ontdek wie er kampioen wordt.De winnende ploeg mag blijven staan, 3 overwinningen op rij? Proficiat jullie winnen een rondje gratis drankjes en warme hapjes!

Inschrijven is niet nodig. Iedereen mag meedoen.
gratis

Vlaamse meezingavond

Zaterdag 16 juli - 20u
Smeer de keel want we gaan meezingen met Vlaamse klassiekers. Een avond vol plezier en échte Vlaamse showbizz. Charme zanger Ronny Lee zal alvast aanwezig zijn!

Inschrijven is niet nodig, let wel vol = vol en eerst = eerst.
Gratis
Motortoer de lage landen
17 juli - 09u
Barool doet nen toer! Ben jij een motorrijder en ga je graag mee op een gezellige dag door de lage landen? Schrijf je dan snel in voor onze Motortoer. Opgelet de plaatsen zijn beperkt. Snel zijn is dus de boodschap.
Gratis

Afterwork

20 juli - 19u

De vooravond van de Nationale feestdag, dat vraagt voor een feestje na het werk! Wij verzorgen verschillende snacks, warme en koude gerechtjes, bierbar en cocktailbar. Bij mooi weer buiten, anders overdekt binnen.

Met DREW - bekend van Sunrise festival, Sunset festival, Mega Uitblaas TD en veel meer!
Gratis

Hardrock Barool

Zaterdag 6 augustus - 21u00
JAMMER maar helaas, Corona heeft de muziek verstoord. Onze band heeft last-minute moeten afbellen doordat ze ziek zijn gevallen.

We hebben nog geprobeerd om vervanging te vinden, maar op zo'n korte tijd bleek dat onmogelijk. We zorgen wel voor een rockend alternatief (niet live) en proberen deze winter gewoon opnieuw een echte HARDROCK BAROOL te organiseren!
Wandeling Olen
07 augustus
Verzamelen om 09u30 - Vertrek om 10u00 stipt.

Wandel mee door het mooie Olen. Details van de route volgen nog. We zullen +/- 11 km afleggen. Nadien geniet je van gratis "bokes" met kaas, hesp en choco. Barool zal om 09u30 geopend zijn voor een koffie. Het is belangrijk om te weten hoeveel deelnemers er zullen zijn om de "bokes" te voorzien. Daarom vragen we om op voorhand in te schrijven. Je betaalt € 3,50, maar dat krijg je terug in drankwaarde na de wandeling.

BBQ

13 augustus - 18u - inschrijven verplicht - € 19,50 pp
Lekker eten met een streepje livemuziek. Nadien verassen we je nog met een lekker dessertje!

Inbegrepen: 3 stukken vlees of vegetarisch alternatief
Ribbekes, worst en gemarineerde kippenbrochette of
Vege-braadworst, vege-hamburger en vege-balletjes saté
Koude groenten
Salade bar
Koude sauzen
Brood

Opgelet, je moet online bestellen. VOL = VOL Je kan reserveren tot de avond van 9 augustus. Wil je met je groep samenzitten? Reserveer dan alle tickets tezamen.
VOLZET - Motortoer bochten in België
14 augustus - 09u
Een technisch parcours door Belgiê. Met traditionele en verassende plekjes onderweg. Kortom een dag richting het zuidelijk België om niet te missen!

Bierproeverij Scheldebrouwerij

Zondag 21 augustus - 14u
€ 15 voor 5 bieren + cadeautje!Kennen jullie de Scheldebrouwerij al? Op zondag 21 augustus leren jullie deze super leuke brouwerij helemaal kennen. Zeezuiper, Lamme Goedzak, Dulle Griet, Strandgaper, Witheer, Hopruiter, ‘n Toeback 3, Oesterstout en Krab! Ja dit zijn allemaal bieren.
Zomers ontbijten en brunchen
Zaterdag 27 augustus - 08u30 & 10u00
Lekker zomers genieten. Er zullen 2 start momenten zijn. 08u30 en 10u00. Een lekker ontbijt in zomerse stijl. Koffie, thee, water en appelsiensap zijn inbegrepen.

Volwassenen: € 15
Kinderen tot 10 jaar: € 10

Het ontbijt bestaat uit pistolets, croissants, mini koffiekoekjes, zomers beleg, spek en ei, fruit en yoghurt.

Inschrijven kan tot vrijdag 12u.

Op zoek naar een uitdaging?

Wij zoeken extra medewerkers:

  • Vast contract
  • Flex
  • Student

 

Neem contact op voor meer informatie 04 84 14 81 12 of aan de bar.