Barool op 3 locaties

Deze zomer kan je genieten van Barool op 3 verschillende locaties in de Kempen. Met onze 2 extra pop-ups brengen we de Barool-beleving naar een nog breder publiek en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

De originele Barool

Olen

In Barool Original geniet je van een uitgebreide selectie aan ambachtelijke bieren, gepresenteerd in een gezellige en ontspannen sfeer.

Ontdek de rijke wereld van bier in ons biercafé in Olen. Van traditionele Belgische brouwsels tot internationale smaken, we bieden een unieke ervaring voor elke bierliefhebber.

Barool in Bobbejaanland

Lichtaart

Welkom in de ultieme oase van ontspanning en genot in Barool Jungle. Laat onze bedreven mixologen u betoveren met unieke smaak-combinaties en opwindende presentaties die uw zintuigen prikkelen.

Duik in de tropische ambiance van onze cocktailbar in Bobbejaanland, waar de geest van de jungle tot leven komt. Proef verrukkelijke drankjes, bereid met verse ingrediënten en geserveerd met een vleugje avontuur.

Barool Clini

Geel

Welkom bij Barool Clini, gelegen aan het ziekenhuis in Geel. We bieden een rustige en ontspannen omgeving waar patiënten, bezoekers en medisch personeel kunnen genieten van heerlijke koffiespecialiteiten en verkwikkende drankjes.

Ontsnap aan de hectiek van het ziekenhuisleven en kom langs bij Barool Clini in Geel, de perfecte plek om even op adem te komen. Geniet van verse koffie, huisgemaakte lekkernijen en een vriendelijke sfeer.