Avondmarkt

Rondom sporthal OLV Olen

Zaterdag 30 september 2023

Info voor de standhouders

Elke standhouder betaalt €5/m dat je nodig hebt om je kraam te zetten.

De benodigdheden dat je nodig hebt om je kraam op te stellen en helemaal tot zijn recht te laten komen, moet je zelf voorzien. Ook verlengkabels.

Eetkramen betalen €50 extra als standhouder + de kostprijs van de staanplaats. Elk eetkraam heeft een aparte goedkeuring van de organisatie nodig.

Drank verkopen is niet toegelaten door externe standhouders. Dit kan enkel met een uitdrukkelijke toelating van de organisatie.

Voorziening organisatie

De organisatie voorziet een standaard elektriciteitslijn waar de standhouders lichtjes kunnen insteken. De gezellige verlichting over de wandelpaden wordt voorzien door de organisatie.  

CONCREET:

Opstellen: 15u
Start markt: 16u
Start optreden: 21u
Einde markt: 22u
Straat leeg en proper: 01u

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Elke standhouder betaalt € 5 per lopende meter. Als je bijvoorbeeld 5m nodig hebt voor je kraam dan betaal je €25. Eetkramen betalen € 50 extra. Opgelet: een eetkraam heeft een extra toelating nodig van de organisatie.

Zolang jouw product veilig is en voldoet aan de Belgische wetgeving is dat voor ons helemaal prima. Heb je twijfels? Contacteer ons via info@barool.be 

Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Het opstellen begint om 14u. Heb je meer tijd nodig om jouw stand op te bouwen? Neem dan eerst contact met ons op! info@barool.be

Nee, je moet wel aan de regelgeving van de overheid voldoen. Bij twijfel kan je ons best contacteren. info@barool.be

Je zorgt best voor +/- 50 meter kabel. Onthoud vooral dat je zelf van aan een punt (meerdere op de route) tot aan jouw verkooppunt een kabel moet voorzien.

Je kan inschrijven tot dinsdag 26 september middernacht. Last minute aanvragen zijn enkel telefonisch mogelijk via 04 84 14 81 12. Opgelet je betaald € 25 extra voor een te late aanvraag.

Ik heb nog een vraag:

Op zoek naar een uitdaging?

Wij zoeken extra medewerkers:

  • Vast contract
  • Flex
  • Student

 

Neem contact op voor meer informatie 04 84 14 81 12 of aan de bar.