Vergaderzaal

Wij beschikken over 2 vergaderzalen.

Een vergaderzaal huren bij Barool is simpel. De zaal is bovendien gratis bij afname drank. Enkel voor de techniek wordt een centje gevraagd wanneer je gebruik maakt van de schermen, projector of audio. Je staat zelf in voor de opruim van de zaal. 

De algemene voorwaarden zijn zichtbaar aangebracht in de vergaderzalen. (Deze zullen binnenkort ook online te vinden zijn.)

Reserveren

Hieronder vindt je een lijst van beschikbare tijdsblokken voor de kleine vergaderzaal met maximumcapaciteit van 18 personen.

Duid hieronder een dag aan om de beschikbare momenten te raadplegen.

Let op, je reserveert altijd een blok van 1u. Heb je de vergaderzaal langer nodig? Geef dit dan op bij opmerkingen of reserveer elk blokje apart. Je ontvangt een bevestiging per mail.

De grote vergaderzaal is enkel beschikbaar op aanvraag d.m.v. het onderstaande invulformulier. Wij zullen u dan contacteren om te laten weten of de zaal al dan niet ter beschikking is op de door jouw aangegeven data.

Opgelet – Gelieve steeds minstens één week op voorhand te reserveren. Zo hebben wij de tijd om uw vergadering te bevestigen.

De kleine vergaderzaal

Tot 18 personen

Laden...

De grote vergaderzaal

Vanaf 16 personen

Op zoek naar een uitdaging?

Wij zoeken extra medewerkers:

  • Vast contract
  • Flex
  • Student

 

Neem contact op voor meer informatie 04 84 14 81 12 of aan de bar.